ua en ru

У Харкові невідомі у військовій формі намагалися захопити ТЦ "Барабашово"

У Харкові невідомі у військовій формі намагалися захопити ТЦ "Барабашово" Фото: ТЦ "Барабашово"

На місце події виїхали правоохоронці

У Харкові невідомі особи у військовій формі без розпізнавальних знаків намагалися захопити ТЦ "Барабашово". Про це РБК-Україна заявив голова правління групи компаній "АВЕК" Андрій Колос.

"Люди у військовій формі без розпізнавальних знаків у великій кількості, близько ста осіб, здійснили певні дії в торговому центрі "Барабашово". Зайшовши за умовної незрозумілою скаргою когось з підприємців, вони намагалися здійснити захоплення контролю над ТЦ "Барабашово", - повідомив він.

За його словами, паралельно надходили вимоги зняти кандидатів у депутати від партії "Наш край" у місцеві органи влади.

"Паралельно з цим надходили погрози в штаб політичної партії "Наш край", лідером якої є Олександр Фельдман. Надходили погрози з вимогами зняти кандидатів з виборчої кампанії поточних виборів у місцеві органи влади: в Харківські міськраду та облраду. Також були спроби вимагання певних сум за вирішення існуючого конфлікту", - зазначив Андрій Колос.

Як уточнив Андрій Колос, після виклику правоохоронців невідомі поїхали.

"Після виклику міліції, після звернення в прокуратуру і СБУ дані люди зібралися і поїхали на автомобілях, залишивши погрози, щоб ми далі думали, скільки кандидатів у депутати зняти з виборів", - повідомив він.

Нагадаємо, голова Луганської обласної організації політичної партії "Наш край" Юрій Мар'їн повідомив, що організація партії "Самопоміч" в Лисичанську (Луганська обл.) знаходиться під впливом "Опозиційного блоку".