ua en ru

Міліція перевіряє інформацію про бійку між прихильниками і противниками будівництва на Жилянській у Києві

Міліція перевіряє інформацію про бійку між прихильниками і противниками будівництва на вулиці Жилянській у Києві.

Міліція перевіряє інформацію про бійку між прихильниками і противниками будівництва на вулиці Жилянській у Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Києві.

"До чергової частини Шевченківського райуправління міліції по спецлінії "102" надійшло кілька повідомлень щодо конфлікту по вулиці Жилянській. Для охорони громадського порядку на місце були направлені наряди патрульної служби та слідчо-оперативну групу", - йдеться в повідомленні.

Працівники міліції встановили, що між місцевими жителями і невідомими чоловіками виник конфлікт щодо проведення будівельних робіт.

Правоохоронці опитали обидві сторони конфлікту щодо події, яка відбулася за вказаною адресою.

"Також до представників органів внутрішніх справ звернулася місцева мешканка 1940 року народження із заявою про нанесення їй тілесних ушкоджень. Жінка пояснила, що під час конфлікту її штовхнув невідомий. Зараз на місці перебувають правоохоронці та здійснюють охорону громадського порядку", - додав в прес-службі.

За даними громадської кампанії "Форум порятунку Києва", будівництво на даній ділянці веде батько співачки Тіни Кароль.

Зазначимо, київський активіст Вадим Сокир у своєму Facebook написав, що конфлікт стався на вулиці Жилянській,120 б через поновлення процесу відновлення будівництва.

"На Жилянській забудовник відновив будівництво. Люди вийшли на протест. Забудовник пригнав титушек які представилися як самооборона, яка приїхала зі сходу, з АТО. Почалася бійка, жінці розбили голову і руку. Все на Жилянську 120б!!! Тут титушки 20+ людина", - написав активіст близько 10:00.