ua en ru

Міліція передала до суду матеріали проти Дарта Вейдера і Чубакки

Міліція передала до суду матеріали проти Дарта Вейдера і Чубакки Фото: затримання Чубакки

На Дарта Вейдера і Чубакку були складені протоколи

Міліція Одеси передала до суду матеріали проти Дарта Вейдера і Чубакка, яких раніше затримали. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Одеського міського управління міліції.

"Співробітники міліції, які прибули на місце події, попросили пред'явити документи на автомобіль, у Чубакки, на що останній просто ігнорував правоохоронців і продовжив фотографуватися з перехожими. Співробітники міліції затримали персонажа і оформили протокол за ст. 185 (злісна непокора працівникові міліції). Матеріали передані до суду", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що стосовно Дарта Вейдера були оформлені протоколи за статтями 122 (порушення правил дорожнього руху) і 126 (керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред'явили їх для перевірки) Кодексу України про адміністративні правопорушення

Як поліція в Одесі затримувала Чубакку

Posted by Баба і кіт on 25 жовтня 2015 р.

За повідомленням міліції, сьогодні по вул. Академіка Глушка, 1 м біля школи, де знаходиться виборча дільниця, на автомобілях прибули один з кандидатів у мери Дарт Вейдер з Чубаккою та іншими персонажами "Зіркових війн". Вони перекрили рух на вулиці і влаштували концерт у підтримку свого кандидата. Як вже повідомлялося, міліція затримала Дарта Вейдера і Чубакку.