ua en ru

Міліція відпустила одного із затриманих журналістів "Радіо Свобода"

Міліція відпустила одного з затриманих сьогодні вранці журналістів "Радіо Свобода", відеооператора Ігоря Ісхакова, якого затримали сьогодні, 20 січня 2014 р., під час виконання професійних обов'язків на вул. Грушевського в Києві

Міліція відпустила одного з затриманих сьогодні вранці журналістів "Радіо Свобода", відеооператора Ігоря Ісхакова, якого затримали сьогодні, 20 січня 2014 р., під час виконання професійних обов'язків на вул. Грушевського в Києві. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Обличчя оператора вкрите синцями, одяг у крові і орієнтовно зламаний ніс. Крім того є підозра на струс мозку.

Співробітниця Дарницького райвідділу МВС Інна Гамалій повідомила, що ще один затриманий журналіст - Дмитро Баркар, теж перебуває в цьому райвідділку, і його мають відпустити через 15 хвилин. Вона також заявила, що журналісти "Радіо Свобода" не затримані, а їх допитують як свідків.

Раніше повідомлялося, що журналістів "Радіо Свобода" затримали сьогодні, 20 січня 2014 р., вранці під час виконання професійних обов'язків на вул. Грушевського в Києві.

Перед цим знімальна група "Радіо Свобода" відзняла, як правоохоронець цілиться і стріляє прямо в них.

Нагадаємо, згідно з повідомленнями Інституту масової інформації та "Телекритики", кількість постраждалих журналістів під час заворушень у Києві на вул. Грушевського 19-20 січня збільшилася до 23 осіб.