ua en ru

Міліція спростовує інформацію про спробу захоплення будівлі головного управління МВС в Криму

Міністерство внутрішніх справ України спростовує інформацію про спробу захоплення будівлі головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим.

Міністерство внутрішніх справ України спростовує інформацію про спробу захоплення будівлі головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"На окремих інтернет-сайтах була поширена інформація з посиланням на МЗС РФ про те, що в ніч на 1 березня невідомими озброєними людьми, спрямованими з Києва, нібито була зроблена спроба захоплення будівлі Міністерства внутрішніх справ Автономної Республіки Крим. В результаті віроломної провокації є постраждалі. Офіційно заявляємо, що ця інформація повністю не відповідає дійсності. В ніч на 1 березня 2014 р. спроб захоплення і блокування будівлі ГУМВС України в АР Крим не було, ніякої стрілянини, ніяких збройних сутичок не було, відповідно постраждалих немає", - наголошується в повідомленні.

Крім того, в даний час в.о. начальника головного управління Ігор Авруцкий знаходиться на робочому місці, працівники апарату головного управління несуть службу в штатному режимі, зазначають у прес-службі.