ua en ru

Міліція вилучила понад 600 одиниць зброї зі схрону "поліції ДНР" в Донецьку

Міліція в Донецьку вилучила зброю зі схрону "поліції" самопроголошеної "Донецької народної республіки".

Міліція в Донецьку вилучила зброю зі схрону "поліції" самопроголошеної "Донецької народної республіки". Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"Міліціонери отримали оперативну інформацію про те, що на околиці р. Донецька знаходиться схрон колишніх співробітників донецької міліції, які перейшли на бік сепаратистів, з великою партією вогнепальної зброї, яка повинна бути використана диверсійно-розвідувальними групами бойовиків на територіях, вільних від окупації", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з метою попередження диверсій була створена спецгрупа, куди увійшли найбільш підготовлені оперативні співробітники міліції Донецької області.

"Завдання було виконано успішно. Ризикуючи життям, оперативники непомітно проникли на підконтрольну бойовикам територію і вивезли звідти більш ніж 600 одиниць зброї та боєприпасів. Крім того, міліціонерам вдалося повернути бойовий прапор, який було вручено Донецького гарнізону міліції в 1946 році в честь визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників", - повідомили в МВС.

При виконанні завдання жоден працівник міліції не постраждав.

Нагадаємо, 20 жовтня СБУ повідомила про затримання диверсантів, які планували обстріляти Кабмін і ЦВК.