ua en ru

Міланський "Інтер" продано індонезійському бізнесменові

Владелец миланского "Интера" Массимо Моратти подтвердил продажу 70% акций клуба индонезийскому бизнесмену Эрику Тохиру.

Власник міланського "Інтера" Массімо Моратті підтвердив продаж 70% акцій клубу індонезійському бізнесменові Еріку Тохиру.

"Все було підписано, протягом декількох годин буде випущений прес-реліз, - цитує Моратті італійська преса. - Це був довгий процес. Але тепер ми задоволені".

Моратті був президентом і власником нерадзуррі з 1995 року. Тому продаж акцій - це велика подія для вболівальників "Інтера", яким, звичайно, буде тепер трохи тривожно за майбутнє клубу. Все-таки, не завжди зміна власника приносить командам успіх. Втім, Моратті напевно знав, що продає рідний клуб в надійні руки, інакше не пішов би на такий відповідальний крок.

Взагалі, глава "Інтера", давно займався пошуком інвестора в інтересах команди. Моратті належить енергетична компанія "Сарас", яка була заснована його батьком Анджело в 1962 році. Анджело Моратті теж був власником команди в період з 1955 по 1968 роки.

При Массімо Моратті "Інтер" п'ять разів ставав чемпіоном Італії, а найгучніший успіх прийшов до міланського клуба в період, коли його очолював португалський фахівець Жозе Моурінью. "Особливий" привів "Інтер" до перемоги в Лізі чемпіонів
Нагадаємо, що на даний момент "Інтер" у семи турах Серії А набрав 14 очок і посідає четверте місце.