ua en ru

МЗС України рекомендує громадянам утриматися від поїздок в Косовська-Митровицю

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від поїздок в Косовська-Митровицю (територія Автономного краю Косово і Метохія) у зв'язку із сутичками між косовськими албанцями, місцевою поліцією і представниками міжнародних миротворчих місій.

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від поїздок в Косовська-Митровицю (територія Автономного краю Косово і Метохія) у зв'язку із сутичками між косовськими албанцями, місцевою поліцією і представниками міжнародних миротворчих місій. Про це йдеться в повідомленні прес - служби МЗС України.

"У зв'язку із сутичками між косовськими албанцями, місцевою поліцією і представниками міжнародних миротворчих місій на території Автономного краю Косово і Метохія, зокрема м. в Косовська-Митровиця, в результаті яких постраждали мирні жителі, МЗС рекомендує громадянам України, які планують візити... утриматися найближчим часом від відвідин міста Косовська-Митровица до стабілізації ситуації", - йдеться в повідомленні.

Громадянам України, які вже знаходяться на території вказаного міста, рекомендується уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в акціях протесту і демонстраціях, не здійснювати несанкціоновану фото - і відеозйомку, а також не вступати у суперечки з місцевим населенням.