ua en ru

МЗС вважає перспективи українських підприємців в Туркменістані дуже високими

Перспективи українських підприємців в Туркменістані дуже високі. Про це сьогодні повідомив заступник міністра закордонних справ України Віктор Майко під час українсько-туркменського бізнес-форуму в Торгово-Промисловій Палаті України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Так склалося, що авторитет України в Туркменістані дуже високий. Це склалося і завдяки гарному ставленню керівництва Туркменістану до України. Це склалося і завдяки тому, що більшість українських компаній дуже сумлінно виконують поставлені завдання, дуже сумлінно підходять до того, про що вони домовлялися зі своїми туркменськими колегами у різних міністерствах, відомствах, з іншими підприємствами. В цілому... за останні десять років ніяких серйозних зривів не було, дай бог і не буде. Не було жодних моментів, які б поставили під сумнів репутацію України, репутацію українських виробників, постачальників і я думаю, що перспективи у українських підприємств в Туркменістані дуже високі", - вважає Майко.

За його словами, українські підприємці повинні надалі підтримувати необхідний рівень якості послуг і терміни виконання взятих на себе зобов'язань.

"Очевидно, що ми повинні турбуватися про те, щоб той рівень якості і той рівень обов'язковості, які сьогодні у керівництва Туркменістану асоціюються з Україною, вони були підтримані і далі. Щоб не було збоїв ні на одному рівні, ні на рівні якості, ні на рівні термінів, ні на рівні інших зобов'язань, які українська сторона бере на себе. Якщо в цьому плані все буде в порядку, то Туркменістан є стратегічно важливим, дуже довгостроковими і бажаним для України ринком, тому що ті, хто веде себе сумлінно на цьому ринку, рано чи пізно досягають успіху і будують свою роботу на цьому ринку на багато років", - сказав Майко.