ua en ru

МЗС: літак за українськими туристами у Єгипті прибуде за кілька годин

МЗС: літак за українськими туристами у Єгипті прибуде за кілька годин

Прибуття нового літака на заміну очікується о 17:00

За кілька годин до Єгипту в аеропорт Шарм-ель-Шейху прибуде літак, який забере близько 200 українських туристів, що застрягли в аеропорту минулої доби. Про це йдеться у повідомленні департаменту консульської служи Міністерства закордонних справ України (МЗС).

"Прибуття нового літака на заміну очікується о 17:00 (28 квітня 2018 року) і виліт з пасажирами, відповідно о 18:00. Збір пасажирів на виїзд до аеропорту почнеться після отримання повідомлення про виліт запасного літака з України. Посольство України в Єгипті тримає цю ситуацію на контролі", - йдеться у повідомленні.

Ситуація навколо рейсу Yan Air 5216 Шарм-ель-Шейх-Львів. 27 квітня 2018 року за технічних причин з аеропорту м....

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 28 квітня 2018 р.

Зазначається, що 27 квітня 2018 року за технічних причин з єгипетського аеропорту було затримано виліт чартерного літака авіакомпанії Yan Air з 215, що мав вилетіти з українськими туристами до Львова.

"Також через певні причини не зміг відлетіти в Україну літак авіакомпанії Egypt Air, що був зафрахтований українським авіаперевізником. Всі пасажири були перевезені до готелю Experience Park Land, де розмістилися на ніч, та були забезпечені водою і харчами", - додали в МЗС.

Нагадаємо, в Єгипті застрягли понад 200 українських туристів. Рейс літака, який мав їх відвезти, було затримано.