ua en ru

МЗС РФ розраховує, що перша зустріч міжпарламентської групи зв'язку по Україні відбудеться після виборів Ради

Міністерство закордонних справ Росії розраховує, що перша зустріч міжпарламентської групи зв'язку по Україні відбудеться після виборів Верховної Ради, які пройдуть 26 жовтня.

Міністерство закордонних справ Росії розраховує, що перша зустріч міжпарламентської групи зв'язку по Україні відбудеться після виборів Верховної Ради, які пройдуть 26 жовтня. Про це заявив офіційний представник зовнішньополітичного відомства Росії Олександр Лукашевич, цитує його Twitter МЗС РФ.

За словами Лукашевича, перша зустріч міжпарламентської групи зв'язку по Україні відкладена "за обструкционистской позиції українських парламентарів".

"Розраховуємо, що така зустріч буде скликана після дострокових парламентських виборів до Верховної Ради України 26 жовтня", - заявив він.

Нагадаємо, у липні Парламентська асамблея Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ПА ОБСЄ) закликала до створення на платформі ПА ОБСЄ міжпарламентської групи зв'язку по Україні для деескалації положення на місцях та підтримки виходу країни з кризи.