ua en ru

МЗС РФ стурбований реформуванням Конституції України без належного висвітлення в ЗМІ

Міністерство закордонних справ Російської Федерації стурбоване тим, що реформування Конституції України проходить без належного висвітлення в ЗМІ та обговорення з експертами та громадськими організаціями.

Міністерство закордонних справ Російської Федерації стурбоване тим, що реформування Конституції України проходить без належного висвітлення в ЗМІ та обговорення з експертами та громадськими організаціями. Про це йдеться в повідомленні прес-служби РФ.

"Насторожує те, що робота над реформуванням Конституції, якщо вона взагалі почалася, проходить за закритими дверима, без належного висвітлення в ЗМІ і абсолютно необхідного в таких випадках широкого обговорення з участю незалежних експертів та громадських організацій", - йдеться в повідомленні.

У МЗС РФ засумнівалися, що українська влада зможе самостійно реформувати Конституцію.

"Дозволимо собі засумніватися в тому, що народні депутати України...зможуть самостійно, без змістовного взаємодії з громадськістю вийти на проект документа, в якому були б враховані потреби та запити всіх зацікавлених сегментів українського суспільства-без перекосів і шкоди для інтересів регіональних еліт", - додали в прес-службі.