ua en ru

МЗС рекомендує утриматися від поїздок у Бангладеш через загрозу терактів

МЗС рекомендує утриматися від поїздок у Бангладеш через загрозу терактів Фото: МЗС України

Українців в Бангладеш закликають проявляти підвищену увагу та обережність

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від поїздок у Бангладеш через зростання рівня терористичної загрози. Про це йдеться в заяві МЗС.

"У зв'язку з зростанням рівня терористичної загрози в Народній Республіці Бангладеш, а також неодноразовими випадками збройних нападів на іноземців, МЗС рекомендує громадянам України утриматися від поїздок у цю країну", - йдеться в повідомленні.

Громадянам, які перебувають на території Бангладеш, рекомендується проявляти підвищену увагу та обережність, стежити за новинами і рекомендаціями місцевих органів влади, уникати місць масового скупчення людей, не брати участі у демонстраціях і акціях протесту, обмежити пересування вночі і використання місцевого громадського автотранспорту.

"У випадках необхідності відвідування Бангладеш рекомендуємо громадянам України інформувати про це посольство України в Республіці Індія з зазначенням місць можливого перебування та можливостей оперативного зв'язку (номери телефонів, електронник адрес тощо)", - йдеться в заяві.

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації, загрози життю або здоров'ю, громадянам України слід невідкладно звертатися в посольство України в Індії за телефоном: +918826297218 або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: (044) 238-16-57.

Нагадаємо, МЗС радить українцям утриматися від поїздок на Тайвань через лихоманку Денге.