ua en ru

МЗС рекомендує українцям утриматися від відвідування центральної частини Скоп'є

МЗС рекомендує українцям утриматися від відвідування центральної частини Скоп'є Фото: МЗС рекомендує українцям утриматися від відвідування центральної частини Скоп'є

МЗС рекомендує утриматися від відвідування у зв'язку з масовими протестами

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися найближчим часом від відвідування центральної частини столиці Македонії Скоп'є у зв'язку з масовими протестами. Про це повідомляє Консульська служба МЗС.

"Протести в Скоп'є Македонія: консул рекомендує утриматися від відвідування центральної частини столиці", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Скоп'є демонстранти захопили будівлю парламенту і виступили проти обрання спікером етнічного албанця Талята Джафери. Про це повідомляє видання Kurir.

Як зазначається, це сталося після заяви про обрання спікером парламенту етнічного албанця Талята Джафери, лідера Демократичного союзу за інтеграцію, що представляє інтереси албанців у Македонії.

Так, демонстранти є прихильниками колишнього прем'єр-міністра країни Миколи Груєвского. Вони вважають, що це обрання незаконне і є державним переворотом.