ua en ru

МЗС рекомендує українцям утриматися від відвідання 5 японських префектур

МЗС рекомендує українцям утриматися від відвідання 5 японських префектур Фото: МЗС України

Українцям рекомендується утриматися від відвідання префектур Фукусіма, Івате, Міягі, Ібаракі, Чіба

Міністерство закордонних справ України у зв’язку з потужним землетрусом в Японії рекомендує українцям утриматися від відвідання 5 японських префектур (Фукусіма, Івате, Міягі, Ібаракі, Чіба). Про це йдеться у повідомленні прес-служби МЗС у Facebook.

"У зв’язку з потужним землетрусом, що стався біля берегів префектури Фукусіма (Японія) 22 листопада, та з огляду на збереження небезпеки подальших поштовхів МЗС рекомендує громадянам України утриматися від відвідання префектур Фукусіма, Івате, Міягі, Ібаракі, Чіба", - йдеться у повідомленні.

Крім того, МЗС рекомендує українцям, які перебувають на території зазначених регіонів, уважно стежити за повідомленнями про загрозу подальших поштовхів і виникнення цунамі.

"У разі оголошення попередження про цунамі, громадянам, які знаходяться в прибережних районах, необхідно негайно покинути небезпечні місця і, по можливості, дістатися до безпечних місць на пагорбах або у високих будівлях та не залишати їх до скасування попередження", - йдеться у повідомленні.

#Важливо Попередження громадянам України у зв’язку із землетрусом у Японії У зв’язку з потужним землетрусом, що стався...

Опубліковано Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine 23 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Японії після землетрусу сталося кілька цунамі.