ua en ru

МЗС рекомендує українцям проявляти обережність при відвідуванні Уганди в лютому-березні

МЗС рекомендує українцям проявляти обережність при відвідуванні Уганди в лютому-березні Фото: МЗС України

З 18 лютого по 10 березня в Уганді будуть проходити загальнонаціональні та місцеві вибори

Міністерство закордонних справ (МЗС) рекомендує українцям проявляти обережність при відвідуванні Уганди в лютому-березні, коли будуть проводитися вибори. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"МЗС рекомендує громадянам України при плануванні поїздок до Республіки Уганда на період до кінця березня 2016 року врахувати, що в період з 18 лютого по 10 березня 2016 р. в країні будуть проводитися загальнонаціональні і місцеві вибори, які можуть супроводжуватися загостренням ситуації безпеки", - йдеться в повідомленні.

Громадянам України, які перебувають на території Уганди, рекомендується в період виборів проявляти підвищену пильність і обережність, постійно стежити за новинами щодо розвитку ситуації в країні, уникати місць масового скупчення людей, обмежити пересування по населених пунктах, не брати участі в акціях протесту і демонстраціях, а також не вступати у суперечки з місцевим населенням щодо питань, які стосуються політичної ситуації в Уганді

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України рекомендує утриматися від поїздок в країни Латинської Америки (Бразилія, Мексика, Чилі, Еквадор, Домініканська республіка) через зростання кількості випадків зараження вірусом Зіку.