ua en ru

МЗС закликає українців утриматися від поїздок до Нігерії

Міністерство закордонних справ (МЗС) закликає громадян України утриматися від поїздок до Федеративної Республіки Нігерія.

Міністерство закордонних справ (МЗС) закликає громадян України утриматися від поїздок до Федеративної Республіки Нігерія. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС.

"У зв'язку зі складною ситуацією з безпекою в Федеративній Республіці Нігерія, яка характеризується міжрелігійними і міжетнічними зіткненнями, численними нападами екстремістських угруповань на мирні поселення, активізацією терористичної діяльності і погіршенням криміногенної обстановки, МЗС застерігає громадян України від відвідування північних і північно-східних регіонів Нігерії (штати Борно, Йобе і Адамава, в яких діє режим НС; штати Баучі, Гомбе, Кано, Насарава, Кадуна, Джигва, Катсина, Сокото, Кеббе і Плато)", - йдеться в повідомленні.

Громадянам України, які перебувають на території Нігерії, в МЗС наполегливо рекомендують проявляти підвищену пильність і обережність, постійно стежити за новинами про розвиток ситуації в країні, уникати місць масового скупчення людей, а також не брати участі у демонстраціях і акціях протесту.