ua en ru

У МЗС Білорусі заявили про відсутність повної інформації про ситуацію з Грибом

У МЗС Білорусі заявили про відсутність повної інформації про ситуацію з Грибом Фото: Павло Гриб (Gryb Olha facebook.com)

У МЗС Білорусі заявили, що все, що пов'язано з цією історією, відомо лише зі ЗМІ

У Міністерства закордонних справ Білорусі немає повної інформації про ситуацію з українцем Павлом Грибом. Про це заявив прес-секретар МЗС Білорусі Дмитро Мирончик, повідомляє "Радіо Свобода".

"Що стосується Павла Гриба, то на даний момент все, що пов'язано з цією історією, ми знаємо тільки з ЗМІ. У нас поки немає повної інформації з цього питання. Якщо вона буде, буде і продовження розмови, і тоді будемо думати, що робити далі", - заявив він.

Дмитрий Мирончик (МИД Беларуси) о Павле Грибе, последнем интервью Павла Климкина и о том, опасно ли украинцам ездить в Беларусь.

Опубліковано Marianna Prysiazhniuk 14 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомляв, що Російська Федерація не допускає до викраденого в Білорусі українця Павла Гриба українських консулів.

Він також прокоментував заяви, якими обмінялися зовнішньополітичні відомства України і Білорусі у зв'язку з викраденням Гриба.

"А з приводу обміну різкими заявами, то справа ж не в цьому, а в тому, що кожна країна повинна контролювати те, що відбувається на її території - це складова суверенітету. І як тільки ми матимемо повну картину того, що сталося з Грибом, за цим також підуть кроки", - заявив він.