ua en ru

Microsoft випускає перше оновлення безпеки для Windows 8

Microsoft готує до випуску перше оновлення безпеки для операційної системи Windows 8, що надійшла в продаж 26 жовтня. Як повідомляє "Росія-24", патч для 32 і 64-бітних версій "вісімки" вийде завтра, 13 листопада.

Відповідно до повідомлення на сайті компанії, до його складу увійдуть виправлення декількох критичних вразливостей, що дозволяють зловмисникам дистанційно виконувати шкідливий код без будь-яких дій з боку користувача.

Крім цього, будуть включені в пакет "латки" для Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 і Windows RT, а також кілька важливих оновлень для офісного пакету Office (як для платформи Mac, так і ПК) і Internet Explorer 9.

Читайте також: Google випустила версію пошукової системи і браузера для Windows 8

Про випуск першого патча для "вісімки" стало відомо через деякий час після того, як французька компанія VUPEN заявила, що їй вдалося створити експлойт для двох новітніх продуктів Microsoft - Windows 8 і браузера Internet Explorer 10. Сам розробник ОС відмовився коментувати заяву VUPEN.