ua en ru

Microsoft може представити новинки Surface RT і Surface Pro 23 вересня

Microsoft може представити наступні версії планшетів Surface RT і Surface Pro 23 вересня. Такий висновок можна зробити з того, що компанія розіслала запрошення представникам мас-медіа для участі в заході, що відбудеться 23 вересня в Нью- Йорку.

Microsoft може представити наступні версії планшетів Surface RT і Surface Pro 23 вересня , повідомляє " Росія 24".

Такий висновок можна зробити з того, що компанія розіслала запрошення представникам мас- медіа для участі в заході, який відбудеться 23 вересня в Нью- Йорку.

Передбачається, що старша модель Surface 2 отримає процесор Intel сімейства Haswell. Дозвіл 10-дюймового екрану нової моделі збільшиться до 1920x1080 точок. Як очікується, обсяг оперативної пам'яті планшета буде збільшений до 8 гбайт. Інші характеристики, включаючи тривалість автономної роботи, вага і розміри, нібито залишаться такими ж, як у попередньої моделі.

Молодша модель буде працювати під управлінням ОС Windows RT 8.1, хоча в імені новинки і відсутня знайома більшості користувачів приставка RT. Очікується, що планшет Surface 2 отримає SoC NVIDIA Tegra 4 і екран роздільною здатністю Full HD.

Слід додати, що на додаток до Touch Cover і Type Cover компанія, за чутками, планує випуск обкладинки-клавіатури Power Cover. Новинка, подібно Type Cover, оснащена традиційної клавіатурою і до того ж має вбудований акумулятор, помітно збільшує тривалість автономної роботи планшета.

Говорять про те, що компанія може поповнити лінійку планшетних пристроїв новим Surface Mini. Очікується, що планшет отримає діагональ 7 або 8 дюймів. Чутки про розробку міні-версії ходять вже давно, але поки в компанії не підтверджували імовірність випуску Mini. Можливо, що після покупки Nokia саме фінський вендор стане партнером з розробки мініатюрної версії планшетника Microsoft.

Заснована в 1975 р. корпорація Microsoft є світовим лідером у виробництві програмного забезпечення, наданні послуг і розробці інтернет-технологій для персональних комп'ютерів і серверів. Пропонує програмні продукти для ділового та особистого застосування. Одним з найвідоміших продуктів компанії є операційна система Windows , а також набір додатків Microsoft Office. Компанії належить інтернет-пошуковик Bing, а з жовтня 2011 р. - також сервіс інтернет -телефонії Skype, придбаний у групи приватних інвесторів за 8,5 млрд дол.