ua en ru

У Мінато погодили проекти реконструкції пунктів пропуску на админгранице з Кримом

У Мінато погодили проекти реконструкції пунктів пропуску на админгранице з Кримом Фото: контрольний пункт в'їзду-виїзду "Чонгар" (khoda.gov.ua)

Зараз проекти КПВВ спрямовані в зацікавлені органи виконавчої влади на погодження

Міжвідомча робоча група з облаштування контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду на території Херсонської області 13 липня погодила проекти КПВВ "Каланчак" і "Чонгар". Про це сообщает прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Повідомляється, що доопрацьовані проекти КПВВ "Каланчак" і "Чонгар" були представлені на розгляд Першому віце-прем'єр-міністру України - Міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву. Відзначено, що під час зустрічі ці проекти були схвалені та затверджені.

"Проекти КПВВ спрямовані в зацікавлені органи виконавчої влади на погодження. Після цього вони будуть винесені на розгляд відповідного урядового комітету", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що міністерство розраховує на позитивне вирішення питання фінансування будівництва об'єктів інфраструктури на КПВВ і зон сервісного обслуговування на адміністративному кордоні Херсонської області з тимчасово окупованих Кримом.

altalt

Фото: проект КПВВ "Каланчак" і "Чонгар" (http://mtot.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсонській області затримали двох військовослужбовців Прикордонної служби Федеральної служби безпеки Росії.