ua en ru

Міжнародний GR Форум (11-12 жовтня, Брюссель)

Міжнародний GR Форум (11-12 жовтня, Брюссель)

Міжнародний GR Форум - це найбільший захід, що об’єднує політиків та професіоналів, що практикують у сфері Government Relations, Public Affairs, Lobbying та Advocacy. Цього року він відбудеться в Брюсселі в жовтні.

Ключовою темою GR Форуму є обговорення сучасних тенденцій, презентація якісних моделей та стратегій, якісний нетворкінг.

У Форумі візьмуть участь представники міжнародних та регіональних компаній, профільних асоціацій та професійних об’єднань, депутати Європейського парламенту, політичні експерти та політологи, які об’єднуються задля створення майбутнього

Метою Форуму є створення спільноти однодумців, що здатні генерувати нові ідеї та спільними зусиллями створювати коректні комунікації, формування дискусійної платформи для обговорення актуальних проблем та залучення ключових стейкхолдерів та полісі-мейкерс в діалог з представниками громадськості.

Форум організований за підтримки наших партнерів International Government Affairs Professional Association та SIC Group International.

З Програмою та спікерами можете ознайомитись за посиланням - http://grukraine.com.ua/gr-форум-в-брюсселі/ Спікери додаются.

Ви можете взяти участь у якості учасника та провести професійний нейтворкінг.

Квитки на Форум http://grukraine.com.ua/gr-форум-в-брюсселі/

За додатковою інформацією - звертайтеся за телефоном: +38 044 22 79 420