ua en ru

Міжнародні експерти допоможуть розслідувати проблеми зі стартом е-декларування, - Порошенко

Міжнародні експерти допоможуть розслідувати проблеми зі стартом е-декларування, - Порошенко Фото: президент України Петро Порошенко

Президент запевнив у наявності політичної волі вищого керівництва держави на запуск системи електронного декларування

Проблеми зі стартом електронного декларування в Україні мали суто технічний характер і будуть розслідувані за участю міжнародних експертів і громадськості. Про це заявив сьогодні президент Петро Порошенко у своєму Facebook.

Як зазначається, глава держави запевнив вчергове щодо наявності політичної волі вищого керівництва на запуск системи е-декларування.


"Більше того, вважаю себе одним з авторів цієї системи (електронного декларування, - ред.). І мені коштувало чималих зусиль, щоб переконати народних депутатів, лідерів фракцій підтримати її створення, а потім узгодити цю технологію, до коми включно, з нашими європейськими партнерами", - наголосив президент.

Без сумніву запуск електронного декларування – це революційний крок, який назавжди розділить систему державної служби на...

Опубліковано Петром Порошенком 31 серпня 2016 р.

За слвоами Порошенка, запуск системи e-декларування - це "ще один важливий крок у створенні нової сучасної структури в боротьбі з корупцією і конструюванні превентивних механізмів" в Україні.

Нагадаємо, сьогодні ввечері Нацагентство з питань запобігання корупції (НАЗК) отримало атестат відповідності вимогам системи е-декларування. Крім того, члени НАЗК затвердили в середу 31 серпня акт про прийняття в експлуатацію даної системи.