ua en ru

Міжнародні експерти на місці падіння Boeing заявляють про постійні погрози для свого життя, - інформцентр РНБО

Міжнародні експерти з розслідування причин катастрофи малазійського лайнера припинили свою роботу на місці падіння Boeing через постійні погрози для їх життя.

Міжнародні експерти з розслідування причин катастрофи малазійського лайнера припинили свою роботу на місці падіння Boeing через постійні погрози для їх життя. Про це заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Добу тому члени міжнародної комісії прийняли рішення про те, що вони тимчасово припиняють свою роботу із-за постійної загрози їх життю і обстріли з боку терористів. Українські військові не дотримуються режиму ведення вогню", - заявив Лисенко.

За його словами, як тільки ситуація стабілізується і експерти зможуть продовжити свою роботу.

Нагадаємо, друга фаза пошуків на місці падіння Boeing-777 "Малайзійських авіаліній" буде обговорюватися на наступному тижні.

17 липня о 16:20 в Шахтарському районі Донецької області розбився літак Boeing 777-200 компанії "Малазійські авіалінії", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур (рейс MH17). За попередніми даними, загинули 298 чоловік, що знаходилися на борту: 283 пасажири, серед яких 3 дітей, і 15 членів екіпажу.