ua en ru

Між Києвом і Бухарестом з 18 березня з’явиться пряме залізничне сполучення

Між Києвом і Бухарестом з 18 березня з’явиться пряме залізничне сполучення Фото: між Києвом і Бухарестом з 18 березня з’явиться пряме залізничне сполучення

"Укрзалізниця" розширює мережу залізничного сполучення з країнами Європейського Союзу

ПАТ "Укрзалізниця" з 18 березня 2016 року запроваджує пряме безпересадкове сполучення між Києвом і Бухарестом (Румунія). Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

Як зазначається, безпересадковий вагон Київ - Бухарест курсуватиме в складі поїзда № 117 "Буковина", який відправлятиметься зі станції Київ-Пасажирський по п'ятницях о 20:05 і прибуватиме до Бухареста наступного дня о 22:48; з Бухареста ж він відправлятиметься по неділях о 06:15 та прибуватиме до Києва наступного дня о 08:06.

"Курсування цього вагона забезпечить сполучення між багатьма містами України та Румунії. Зокрема, він буде зручний для мешканців і гостей Вінниці, Хмельницького, Чернівців, Кам'янця-Подільського й інших населених пунктів на шляху прямування поїзда. Серед зупинок на території Румунії - Сучава, Аджуд, Роман, Бакеу й інші станції", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вже сьогодні з України залізничним транспортом можна доїхати до Будапешту, Вроцлава, Варшави, Вадул Сирету, Братислави, Кошице, Праги та інших міст Європи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила ще 2 додаткових поїзди з нагоди 8 березня.