ua en ru

Мей виступить у парламенті із заявою щодо Brexit

Мей виступить у парламенті із заявою щодо Brexit Фото: Тереза Мей (flickr.com/number10gov)

Мей виступить у парламенті 12 лютого

Прем'єр-міністр Британії Тереза Мей виступить із заявою 12 лютого, щоб проінформувати про переговори з ЄС щодо Brexit. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Reuters.

"Прем'єр-міністр завтра зробить заяву в Палаті громад, і воно буде стосуватися останньої інформації щодо переговорів про Brexit і передувати дебатів, які відбудуться в четвер", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що представники опозиційної Лейбористської партії вимагають від прем'єр-міністра Терези Мей провести голосування щодо виходу Британії з Європейського союзу (Brexit) до кінця лютого.

До цього лідер Палати громад Андреа Ледсом заявила, що британський парламент обговорить пропозицію про вихід Британії з Європейського союзу 14 лютого.

РБК-Україна писало, що головний дипломат ЄС з питання Brexit Мішель Барньє заявив, що Євросоюз не повернеться до обговорення умов угоди з Brexit.

Також канцлер Німеччини Ангела Меркель не підтримує ініціативи перегляду угоди про Brexit. "Перегляд угоди між Брюсселем і Лондоном не значиться на порядку денному", - сказала Меркель.