ua en ru

На метро Льва Толстого в Києві на іноземця-учасника Маршу рівності напали противники акції

На метро Льва Толстого в Києві на іноземця-учасника Маршу рівності напали противники акції Фото: Марш рівності (РБК-Україна)

Інцидент стався в ресторані швидкого харчування McDonalds

У Києві, метро Льва Толстого, в ресторані швидкого харчування McDonalds на іноземця-учасника Маршу рівності напали противники акції. Про це Facebook повідомила журналістка Катерина Лісунова.

"Просто зараз, радикали напали на іноземця, учасника параду! В McDonalds - на м. Льва Толстого. З рукоприкладством і агресивними вигуками! Ситуація дійсно небезпечна, - мені й колезі з AP за зйомку відверто погрожували - довелося швидко бігти, щоб зберегти апаратуру. Фактично, щоб злити матеріал, нам довелося сховатися на інший локації", - написала Лісунова.

Кореспондент РБК-Україна повідомляє, що на даний момент McDonalds на м. Льва Толстого закритий із-за інциденту.

Просто зараз, радикали напали на іноземця, учасника параду! В McDonalds - на м. Льва Толстого. З рукоприкладством та агроунівер...

Опубліковано Kateryna Lisunova 18 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході проведення "Маршу рівності" з участю представників ЛГБТ-спільноти затримали шістьох активістів. Їх доставили в поліцейські дільниці, щоб з'ясувати їхні дані і надати правову кваліфікацію їх дій.