ua en ru

Метро в Києві буде їздити частіше

Метро в Києві буде їздити частіше

Київський метрополітен зменшить інтервал руху поїздів на Святошинсько-Броварській і Куренівсько-Червоноармійській лініях. Про це повідомили у прес-службі столичної підземки.

Так, з початку квітня на червону і синю гілку вийдуть 40 додаткових вагонів, а це - вісім потягів. Цей рухомий склад був відремонтований за рахунок коштів, виділених підприємству Київрадою, а також отриманих після впровадження нового тарифу.

"Ми докладаємо максимум зусиль, щоб підвищити комфорт і безпеку перевезення наших пасажирів. Кожна копійка буде спрямована на якісні зміни для киян", - сказав начальник КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський.

Нагадаємо, що на кінець минулого року з інвентарного парку метрополітену через брак деталей були виведені 73 вагони. Ще 62 вагони підлягають списанню у 2015 р. через закінчення терміну експлуатації.

Нагадаємо, з 1 квітня всі об'єкти в переходах Київського метрополітену, які порушують норми безпеки і правила евакуації пасажирів, будуть відключені від електропостачання і демонтовані.

Як повідомлялося, Київський метрополітен звернувся до управління Міністерства внутрішніх справ міста Києва з проханням перевірити легальність благодійних фондів, які збирають кошти в пасажирів у метро.