ua en ru

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України

Харківський "Металіст" зумів впевнено повернути собі лідерство в національному чемпіонаті, обігравши київське "Динамо". Всі голи забивалися "у роздягальню". Під кінець першого тайму забив Шав'єр, а перед кінцем другого - Соса і Марлос.

Харківський "Металіст" зумів впевнено повернути собі лідерство в національному чемпіонаті, обігравши київське "Динамо". Всі голи забивалися "у роздягальню". Під кінець першого тайму забив Шав'єр, а перед кінцем другого - Соса і Марлос.

15 вересня, 19:30
Харків, "Металіст"
Металіст - Динамо, 3:0
Гол:
Шав'єр, 44, Соса, 90+2, Марлос, 90+5
Металіст: Дишленкович, Ксьонз, Гуйє, Моледо, Азаведо, Гомес, Соуза, Едмар, Соса, Шав'єр, Девіч
Динамо: Коваль, Гусєв, Хачеріді, Драгович, Тремулінас, Вукоєвич, Велозу, Безус, Ярмоленко, Ленс, Мбокані

Все! "Метал" впевнено повертає собі лідерство.

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України90+5 хв. МАРЛОС!!! Друзі, це розгром! Марлосу вдався дальній кручений удар з-за штрафної!

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України90+2 хв. 2:0! Соса зумів прорватися крізь суперників від правого флангу і з лівої відправив м'яч у ворота!

90+2 хв. Ось це фінал! Контратака "Металіста" завершилася тим, що Марлос перекинув Коваля, але Хачеріді головою вибив м'яч з лінії воріт!

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України90+1 хв. Аруна зірвав контратаку суперника.

90 хв. Гусєв пробив з-за штрафної, але Дишленкович зумів врятувати свою команду.

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України88 хв. Марлоса випускає грати Маркевич. Відправився відпочивати Гомес.

86 хв. Подача Тремулинаса - удар Ідейє головою повз ворота.

84 хв. Серія подач і прострілів у штрафний майданчик "Металу" поки не завершуються нічим небезпечним. Але це реально схоже на фінальний штурм у виконанні "Динамо".

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України79 хв. Оце так! Замість Велозу вийшов Ідейє. Це гра у два форварди від Блохіна!

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України77 хв. Девіч йде відпочивати - виходить Бланко.

75 хв. Після ауту Ленс прострілював вздовж воріт, але пас вийшов дуже сильним і в Мбокані не було шансу дістати м'яч.

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України71 хв. Замість Безуса виходить Аруна. Буде бити?

69 хв. Гомес зумів обійти Вукоєвича на лівому краю штрафного і пробити по воротах. Але не докрутив він м'яч у дальню "дев'ятку".

68 хв. Велозу просто врятував свою команду під час контратаки "Металіста" троє на одного. Але Мігель зміг у підкаті вибити пас Соси на нападників.

66 хв. Мбокані слабенько пробив головою після подачі кутового.

63 хв. Дишленкович зіткнувся в боротьбі за м'яч з Едмаром. Боляче йому, але гру він продовжить.

59 хв. А кияни додали в активності. Більше атак стало у їх виконанні. Але до моментів справа поки не доходить.

55 хв. Ну, якщо чесно, то можна було ставити пенальті у ворота "Металіста". Безус дуже добре зумів прикрити м'яч корпусом від Гуйє і той, дуже схоже, руками поклав Романа на газон.

53 хв. Едмар пробивав у падінні головою після подачі Азаведо з лівого флангу. Красиво, але в руки Коваля.

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України49 хв. Краснопьоров змінює бідолаху Клейтона.

48 хв. Шав'єр на рівному місці отримав ушкодження. Враховуючи те, що він нещодавно відновився після великої травми, це може бути дуже небезпечно.

Другий тайм в Харкові!

І на цьому звучить свисток на перерву.

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України44 хв. Гол! Виходить вперед "Метал"!!! Соса віддав на хід по флангу Ксьонзу, який простелив у центр штрафного, звідки Шав'єр переправив м'яч у ворота!

Металіст - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України42 хв. Безус досить грубо підкотився під Сосу.

38 хв. Після прострілу Гусєва з правого флангу м'яч опинився в ногах у Ксьонза. Той довго видивлявся кому віддати і його ледве було не "обікрав" Ленс. Дуже необережно зіграв Павло.

35 хв. Складно "Динамо". "Металіст" буквально втиснув суперника у свою штрафну і "плете свої мережива".

31 хв. Це не Девіч. Це хтось інший. Марко вибіг за спину захисників і в повній самоті пробивав по воротах Коваля. Але м'яч звалився з ноги і полетів дуже неточно.

28 хв. А тепер невпевнено зіграв Моледо і Ленс підхопив м'яч. Але захисник зумів недалеко відпустити голландця і вибив м'яч на кутовий.

27 хв. Марко Девіч зважився на дальній удар. М'яч летів у ближній кут, але Коваль спокійно зреагував на спробу Марко.

23 хв. Відповідь від киян. Ленс пробивав з лінії штрафного по центру воріт. М'яч полетів прямо в руки Дишленковича.

20 хв. Після подачі з флангу захисники "Динамо" не змогли нормально вибити м'яч і Шав`єр в падінні пробивав. М'яч влучив у поперечину і відлетів на голову Девічу, який не зміг з близької відстані влучити по воротах.

19 хв. Хачеріді в боротьбі з Девічем дуже не вчасно підсковзнувся і Марко, підхопивши м'яч, побіг до воріт Коваля, але Драгович підстрахував партнера.

15 хв. Після позиційної атаки киян, "Метал" вирішив притримати м'яч у себе. Найкраще це виходить поки у захисників харків'ян.

11 хв. Дуже весело поки йде гра. Команди сміливо несуться до воріт суперника, але серйозної небезпеки не створюють. Так, просте напруга.

7 хв. А Безус, як з дитиною, розібрався у штрафному "Металу" з Азаведо. Але подальший пас на Ярмоленка ні до чого не привів.

5 хв. Поки без центру поля граю команди. У обох колективів активно працюють фланги, в особах Ленса і Соси.

1 хв. Ух ти! Соуза зі своєї половини поля вивів Шав'єра один на один, але того випередив Коваль, який вибив м'яч за лінію поля.

Глядачі на трибунах. Команди на полі. Поїхали!

Добрий вечір, дорогі друзі. Ми починаємо онлайн трансляцію центрального матчу 9-го туру "Металіст" - "Динамо".

Для киян цей матч може стати відмінним стартом для повернення в гонку за золотими медалями українського чемпіонату, до яких на даний момент найближче знаходиться саме "Металіст". Але тільки перемога над киянами робить харків'ян одноосібними лідерами Прем'єр-ліги. Зараз їх наздогнав вже "Чорноморець", і може це зробити "Дніпро".

У харків'ян більше факторів, які говорять про перевагу підопічних Маркевича над киянами. По-перше, "Металісту" не треба стартувати в Лізі Європи на тижні. По-друге, більшість складу харків'ян не роз'їжджалися по національним збірним. Ну і в третіх, всі хто міг видужати з основних гравців - всі одужали.

Також цікаво буде подивитися за протистоянням лідерів атак обох команд. Марко Девіч є кращим бомбардиром нашого чемпіонату і мало якого воротаря відпускає з харківського стадіону без забитого гола. А от у "Динамо" є Ярмоленко, який буде тероризувати фланг оборони господарів - найслабше місце "Металу".