ua en ru

За місяць 11 нардепів не проголосували ні разу, - КВУ

За місяць 11 нардепів не проголосували ні разу, - КВУ Фото: парламент (РБК-Україна)

46 народних депутатів майже не голосували в вересні, пропустивши 90% голосувань

У Верховній раді 46 народних депутатів майже не голосували в вересні, пропустивши 90% голосувань. З них 11 - не проголосували ні разу за місяць, передає Комітет виборців України.

Повідомляється, що нульові показники голосувань у Євгена Мураєва, Костянтина Жеваго, Дмитра Яроша, Лева Підлісецького, Юрія-Богдана Шухевича. Крім того, жодного разу не проголосували депутати Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко. Не голосували також В'ячеслав Костянтинівський і Андрій Журжій, які заявили про складання депутатських повноважень. Також не голосувала Надія Савченко, яка утримується під вартою. За даними сайту ВР офіційно вони пропустили голосування з невідомих причин, тобто не через хворобу або відрядження.

Крім того, частина депутатів проголосували лише кілька разів на місяць. Серед них Віталій Чепінога і Вадим Рабинович (взяли участь у 0,4% голосувань), Юхим Звягільський (0,8%), Юрій Солод (1,6%), Наталія Королевська (2%), Сергій Ларін (3,1% ), Анатолій Гіршфельд (3,1%), Дмитро Добкін (4%), Денис Омелянович (4%), Сергій Льовочкін (4%), Нестор Шуфрич (4%), Григорій Немиря (4,3%), Іван Фурсін (5%), Микола Скорик (5%).

За місяць 11 нардепів не проголосували ні разу, - КВУ

Фото (cvu.org.ua)

Нагадаємо, раніше в КВУ повідомили, що Радикальна партія Олега Ляшка (РПЛ), "Опозиційний блок" і "Батьківщина" активно купують рекламу на телебаченні за державні кошти.