ua en ru

На місці будівництва ДСЦ в Одесі демонтують захисні споруди на межі з військовою частиною

На місці будівництва ДСЦ в Одесі демонтують захисні споруди на межі з військовою частиною Фото - з відкритих джерел

"Сіті-центр" направила гарантійні листи на ім'я міністра оборони України і голови Одеської ОДА

Компанія "Сіті-центр" розпочала на місці будівництва дитячого спортивного центру (ДСЦ) демонтаж захисних споруд, які межують з військовою частиною. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Компанія "Сіті-центр" ще раз офіційно підтверджує, що в процесі будівництва дитячого спортивного центру керується виключно законними правовими документами. Компанія "Сіті-центр" завжди діяла і продовжує діяти в межах правового поля. Ми переконані, що всі питання, які виникли в процесі встановлення тимчасового огородження, згідно з вимогами будівельних норм, будуть усунені після того, як правоохоронні органи, Міністерство оборони і представники громадськості ознайомляться з правовими підставами, за якими компанія "Сіті-центр" здійснює свою діяльність", - йдеться у повідомленні.

У компанії переконані, що будь-яка конфліктна ситуація повинна вирішуватись виключно у правовому полі і в межах компромісу, передбаченого чинним законодавством.

"Ми ставимося з глибокою повагою до Збройних сил України та офіційно заявляємо, що готові зробити крок назустріч з метою врегулювання конфліктної ситуації. Тому сьогодні співробітниками нашої компанії проводиться демонтаж захисних споруд, що межують з територією військової частини. Ми переконані в тому, що правові підстави комплексу робіт з будівництва дитячого спортивного центру будуть підтверджені Міністерством оборони", - зазначили у "Сіті-центрі".

Повідомляється, що компанія направила гарантійні листи на ім'я міністра оборони України і голови Одеської ОДА, згідно з якими тимчасові захисні огородження будуть демонтовані одразу після закінчення будівельних робіт.