ua en ru

На місці сходження зсуву в Киргизстані знайшли тіла ще двох осіб

На місці сходження зсуву в Киргизстані знайшли тіла ще двох осіб Фото: на місці сходження зсуву в Киргизстані знайшли тіла ще двох осіб

Пошукові роботи тривають

На місці сходження зсуву в Ошській області (Киргизстан) знайшли тіла ще двох осіб. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з надзвичайних ситуацій Киргизії.

"Увечері 2 травня з-під землі спершу було вилучено тіло чоловіка 1978 року народження, потім тіло хлопчика 2013 року народження. Витягнуті тіла належать батькові і синові, обидва тіла передані родичам для поховання", - йдеться в повідомленні.

Раніше, на місці сходження зсуву вже були виявлені тіла дівчини, 1997 року народження і двох дітей 2005 і 2015 року народження. Пошукові роботи тривають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на півдні Киргизстану зсув зійшов на житлові будинки, під грязьовими масами виявилися 24 людини. У зв'язку з цим президент Киргизстану Алмазбек Атамбаєв підписав указ про оголошення 30 квітня днем жалоби в країні. Уряду країни та органам місцевого самоврядування доручено надати необхідну допомогу та підтримку родинам загиблих.