ua en ru

На місці катастрофи А321 виявили паспорти українців

На місці катастрофи А321 виявили паспорти українців Фото: катастрофа А321

Рятувальники знайшли 110 документів загиблих під час аварії A321

На місці катастрофи літака Російської Федерації в Єгипті виявили паспорти українців. В цілому ж МНС РФ знайшло на Синаї більше 110 документів загиблих під час аварії A321, повідомляють "РИА Новости".

Як повідомляється, співробітники МНС Росії працюють в улоговині, де виявлений великий фрагмент літака, в якому виявлені особисті речі загиблих при катастрофі лайнера А321.

"Серед документів, знайдених на місці катастрофи, є паспорти громадян України", - сказав директор департаменту пожежно-рятувальних сил МНС Росії Олександр Агафонов.

Він також уточнив, що кількість виявлених документів та особистих речей зростатиме. Роботи тривають. Рятувальники МНС працюють в улоговині, де виявлений великий фрагмент літака з особистими речами та надувним трапом.

Як наголошується, за словами Агафонова, рятувальникам доводиться працювати в складних умовах - це спека, перепади висот, величезна територія.

"Приміром, перепади висоти в улоговині складають 120 метрів, туди рятувальники спускаються по мотузці. Всі знайдені речі упаковуються і доставляються в базовий табір, який знаходиться в 12 кілометрах", - сказав Агафонов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна і Білорусь можуть бути залучені до розслідування катастрофи А-321.