ua en ru

Мессі відхилив багатомільйонну пропозицію "Манчестер Сіті"

Мессі відхилив багатомільйонну пропозицію "Манчестер Сіті" Фото: Ліонель Мессі (facebook.com/fcbarcelona)

Аргентинцю пропонували 100 млн євро підйомних

Нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі влітку отримав привабливу з фінансової точки зору пропозицію від "Манчестер Сіті", проте відхилив її. Про це повідомляє Marca.

Зазначається, що безпосередньо власник "городян" шейх Мансура пропонував аргентинцеві 100 млн євро в якості бонусу за підписання контракту до 2021 року, а також зарплату 50 млн євро за сезон.

Згідно з інформацією джерела, каталонський клуб мав запропонувати Мессі ті ж цифри, що було однією з умов гравця для продовження його контракту з "синьо-гранатовими". Marca стверджує, що аргентинець не хотів залишатися в стані "Барси".

У результаті Мессі в листопаді продовжив контракт з "Барселоною" на чотири роки. Він став найбільш високооплачуваним футболістом світу. За умовами угоди, річний оклад 30-річного гравця складає 30 млн євро, а з урахуванням бонусів - 43 млн євро. Сума відступних за аргентинця досягла 700 млн євро.

Нагадаємо, восени ЗМІ повідомляли, що футбольний клуб "Манчестер Сіті" готовий купити лідера "Барселони" Ліонеля Мессі за рекордні 400 млн євро.