ua en ru

Мессі можуть дискваліфікувати за образу арбітра

Мессі можуть дискваліфікувати за образу арбітра Фото: Ліонель Мессі

Він може пропустити від двох до чотирьох зустрічей у складі збірної країни

Нападник збірної Аргентини Ліонель Мессі може бути дискваліфікований за образу помічника судді в матчі відбіркового раунду чемпіонату світу з футболу 2018 року з командою Чилі. Про це повідомляє іспанське видання Marca.

Представники ФІФА наполягають, що Мессі грубо висловився стосовно одного з суддів і пригрозили Асоціації футболу Аргентини (AFA) дискваліфікацією гравця.

Співробітники AFA зазначили, що не знаходять підстав для такого твердження. Тоді ФІФА звернулася до бразильської бригаді арбітрів, які обслуговували цю гру. Всі вони зізналися, що не чули образливих слів від Мессі. Тим не менш ФІФА нагадала AFA, що має право дискваліфікувати гравця навіть у тому випадку, якщо арбітрами не підтверджується непристойну поведінку з його боку.

У разі дискваліфікації Мессі може пропустити від двох до чотирьох зустрічей у складі збірної країни.

Матч Аргентина - Чилі відбувся 23 березня в Буенос-Айресі і завершився перемогою господарів з рахунком 1:0. Єдиний м'яч забив Мессі, який реалізував на 16 хвилині пенальті. В наступній зустрічі аргентинці в ніч на 29 березня зіграють у гостях з командою Болівії. Після 13 турів команда Аргентини з 22 очками посідає третє місце в турнірній таблиці.

Нагадаємо, уападающий збірної Португалії і іспанського "Реала" Кріштіану Роналду випередив форварда "Барселони" і збірної Аргентини Мессі в списку найбільш високооплачуваних футболістом поточного сезону.