ua en ru

Меркель і Трамп на зустрічі в Гамбурзі обговорили конфлікт на Донбасі

Меркель і Трамп на зустрічі в Гамбурзі обговорили конфлікт на Донбасі Фото: Дональд Трамп (flickr.com/polandmfa)

Також обговорювалася ситуація в Північній Кореї і на Близькому Сході

Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент США Дональд Трамп на зустрічі в Гамбурзі (Німеччина) обговорили конфлікт на сході України. Про це повідомляє DW.

Як повідомляється, в рамках зустрічі, яка відбулася напередодні саміту G20 Меркель і Трамп обговорили широке коло зовнішньополітичних тем, зокрема конфлікт в Україні, ситуацію в Північній Кореї і на Близькому Сході.

Наголошується, що зустріч Меркель і Трампа тривала близько години замість запланованих 45 хвилин, в ній також брали участь міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель і держсекретар США Рекс Тіллерсон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп прибув у Гамбург (Німеччина) на саміт G20, який буде проходити 7-8 липня 2017 року. Перед самітом G20 Трамп планував зустрітися з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Трамп також візьме участь у вечері з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном і прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, на якій буде обговорюватися запуск в Північній Кореї на цьому тижні міжконтинентальної балістичної ракети.