ua en ru

Мера Білгорода-Дністровського засудили до 6 років колонії за корупцію

Мера Білгорода-Дністровського засудили до 6 років колонії за корупцію Фото: Ігор Нановський

Обвинувачений свою провину не визнав

Київський районний суд Одеси засудив мера Білгорода-Дністровського Ігоря Нановского, обвинуваченого у вимаганні та одержанні хабара, до шести років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє місцеве видання "Думська" з посиланням на прес-службу суду.

"Обвинувачений свою провину не визнав і пояснив, що це - політичне замовлення. Він був узятий під варту в залі суду", - йдеться в повідомленні суду.

Крім того, згідно з вироком, Нановський позбавлений права займати посади в органах місцевого самоврядування, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на три роки.

Нагадаємо, за даними слідства, мер вимагав у власника ПП "Автостанція", депутата міськради Михайла Махнева гроші за не розірвання комунальним підприємством "Асорті" договору оренди земельної ділянки на Ізмаїльської вулиці. Там знаходиться кінцева зупинка маршрутних автобусів.

Махно з червня 2013-го нібито щомісяця виплачував Нановскому великі суми. А затримали чиновника 23 січня 2014 р., в момент отримання останньої хабара у розмірі 8 тис. грн. Процес передачі грошей був знятий на приховану камеру.

Нагадаємо, в червні мера міста Татарбунари Одеської області затримали за хабар.