ua en ru

Мера Татарбунарів затримали за хабар

Мера Татарбунарів затримали за хабар Фото: Татарбунари

Мер вимагав 16 тис. грн

Мера міста Татарбунари Одеської області затримали за хабар. Про це повідомляє прес-служба департаменту протидії злочинності у сфері економіки МВС України.

Міський голова вимагав від суб'єкта підприємницької діяльності за прийняття рішення про виділення в оренду земельної ділянки площею 0,012 га на розміщення об'єкту торгівлі на території м. Татарбунари 16 тис. грн.

"8 квітня 2015 року працівниками УПЗСЕ в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій був зафіксований факт вимагання та отримання державним службовцем першої частини неправомірної вигоди у сумі 6 тисяч гривень.

11 червня 2015 року посадовця затримано під час отримання другої частини неправомірної вигоди в сумі 10 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Раніше за даним фактом прокуратурою Одеської області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, СБУ затримала міжрайонного прокурора Полтавської обл. за підозрою в корупції.