ua en ru

У мене є потрібні навички для перемоги над Ломаченко, - Педраса

У мене є потрібні навички для перемоги над Ломаченко, - Педраса Фото: Хосе Педраса (twitter.com/sniperpedraza)

Довести це пуерториканець спробує 8 грудня

Чемпіон світу WBO в легкій вазі Хосе Педраса (25-1, 12 КО) впевнений в тому, що у нього є необхідні навички, щоб перемогти володаря титулу WBA українця Василя Ломаченка (11-1, 9 КО). Слова пуерторіканця наводить Boxingscene.

"Мій стиль ідеальний для перемоги над Ломаченко, у мене є потрібні навички для цього. Так вважаю не тільки я, але і багато шанованих людей в боксерському середовищі. Але особисто я вважаю, що у мене є правильні напрацювання і манера ведення бою, щоб здолати Василя. Щоб впоратися з ним, потрібна хороша стратегія, фізпідготовка і суворе дотримання плану на бій", - сказав Педраса.

Боксер також заявив, що він і його суперник зараз знаходяться на піку своїх можливостей.

"Ломаченку зараз 30 років. Ми обидва в самому розквіті сил. Для нас обох зараз самий відповідний момент, щоб зустрітися. Потрібно отримувати переваги. Я радий, що можу залишатися активним і наганяти втрачене. Мій промоутер зацікавлений в моєму просуванні, потрібно лише радувати його хорошими виступами", - підкреслив чемпіон WBO.

Бій Ломаченка - Педраса відбудеться 8 грудня в Нью-Йорку. У цьому бою обидва боксери вперше будуть захищати чемпіонські титули в легкій вазі.

Нагадаємо, раніше Ломаченко заявив, що Педраса стоїть на його шляху до мети.