ua en ru

У мене навіть думок не було піти в "Динамо", - Вернидуб

У мене навіть думок не було піти в "Динамо", - Вернидуб Фото: Юрій Вернидуб (facebook.com/FCZoryaLuhansk)

Наставник луганчан спростував чутки про те, що він може очолити "біло-синіх"

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував чутки про можливий перехід у київське "Динамо". Фахівця цитує офіційний сайт луганчан.

"Хочу поставити крапку, тому що багато в пресі пишуть: "Динамо" ,"Динамо". Я дуже сильно поважаю "Динамо". Так само як і "Шахтар", адже це два найсильніших і іменитих клуба нашої країни. Розумію, що таке робота в таких командах. Є тренера, і їх досить багато, які пройшли клубні школи. Ігор Михайлович Суркіс завжди говорив, що "Динамо" має тренувати людина з динамівським серцем. Я ніколи не грав у "Динамо", - зазначив тренер луганської команди.

Наставник "Зорі" спростував чутки про те, що він може очолити київський клуб.

"У мене навіть думок не було піти в "Динамо". Досить розповідати, куди я хочу. Деякі тренера навіть говорили, що я сильно хочу в "Динамо". Я ніколи не хотів і не буду хотіти перейти в будь-який клуб, в якому наразі є тренер.

Я ніколи не ходив по трупах і ніколи цього робити не буду. Це мій принцип життя і виховання. Якщо це, не дай Бог, трапиться, нагадайте мені, і я сам себе перестану поважати", - підкреслив Юрій Вернидуб.

Нагадаємо, головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб після вильоту з Ліги Європи від "Лейпцига" (2:3) заявив, що бажає залишити клуб. У зв'язку з наміром наставника з'явилися чутки про його можливе призначення головним тренером київського клубу. Однак після зустрічі з президентом клубу Євгеном Геллером наставник прийняв рішення залишитися.

Також варто зазначити, що після провального матчу з "Карпатами" (0:2), наставник "Динамо" Олександр Хацкевич натякнув на відставку, але пізніше спростував свої слова.