ua en ru

Мельничук з моменту зникнення перебував у Києво-Печерській лаврі

Мельничук з моменту зникнення перебував у Києво-Печерській лаврі Фото: Максим Мельничук ("112 Україна")

Про це РБК-Україна увечері 12 вересня повідомив джерело в Генпрокуратурі

Колишній голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук провів минулі вихідні на території Києво-Печерської лаври в Києві. Про це РБК-Україна повідомило джерело в Генеральній прокуратурі (ГПУ) ввечері в понеділок 12 вересня.

Як повідомив раніше сьогодні адвокат Мельничука Юрій Сухов в ефірі телеканалу "112-Україна", екс-заступник голови Київської ОДА нікуди не тікав, а перебував на відпочинку.

"Він (Мельничук, - ред.) не тікав, а просто відпочивав", - зазначив у понеділок 12 вересня Сухов, відмовившись при цьому повідомити, де саме зараз перебуває його пыдзахисний.

Нагадаємо, як заявляв напередодні директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, справа про хабарі в Київській ОДА може розвалитися в суді.

Нагадаємо, про зникнення екс-голови Київської ОДА заявила його дружина 10 вересня. "Я не розумію і не вірю в те, що закидають моєму чоловікові, бо він завжди пропагує позицію Петра Порошенка, він проти корупції, ви можете опитати всіх голів ради, вони його підтримують в тому, що він взагалі цим не займався", - обуруювалася Аліна Мельничук.

Увечері напередодні про затримання екс-губернатора Київської області та його заступника за хабар у розмірі 200 тисяч гривень повідомив глава МВС Арсен Аваков.

"Звільнити Мельничука Максима Дмитровича з посади голови Київської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою", - йдеться в указі президента за 9 вересня №389/2016.