ua en ru

У Мексиці постраждали 29 пасажирів літака через турбулентність

У Мексиці постраждали 29 пасажирів літака через  турбулентність Ілюстративне фото (facebook.com.volarisglobal)

Літак Airbus A320 авіакомпанії Volaris потрапив в зону турбулентності на висоті 11,5 тисяч метрів

У Мексиці літак Airbus A320 авіакомпанії Volaris потрапив в зону турбулентності на висоті 11,5 тисяч метрів, в результаті чого 29 пасажирів отримали травми. Про це передає Associated Press з посиланням на управління цивільної авіації Мексики.

Повідомляється, що лайнер вилетів з міста Гвадалахара в штаті Халіско на заході Мексики в місто Тіхуана на кордоні з США.

Як пише видання, приблизно на півдорозі літак потрапив в зону турбулентності.

Після прибуття в пункт призначення були госпіталізовані вісім пасажирів і чотири стюардеси, іншим медики надали допомогу на місці.

Нагадаємо, в Мікронезії (регіон в Тихому океані) пасажирський літак Boeing 737-800 впав у море під час посадки. Літак авіакомпанії Air Niugini, який летів з Японії в Папуа - Нову Гвінею з 36 пасажирами і 11 членами екіпажу на борту, викотився за межі злітно-посадкової смуги на острові Вино (штат Чуук, Мікронезія) і опинився в морі.

Раніше РБК-Україна повідомляло про двох загиблих в результаті аварії легкомоторного літака у федеральній землі Тюрінгія на сході Німеччини.

Також повідомлялося, що в Південному Судані пасажирський літак упав в озеро, в результаті чого загинули не менше 18 осіб. Повідомляється, що розбився комерційний літак Baby Air. За даними місцевих чиновників, в катастрофі вижили три людини.