ua en ru

Медведєв пообіцяв виділити окупованому Криму майже 1 млрд доларів

Медведєв пообіцяв виділити окупованому Криму майже 1 млрд доларів Фото: Дмитро Медведєв (government.ru)

Дані кошти окупанти хочуть направити на будівництво і реконструкцію об'єктів

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв під час візиту до окупованого РФ Крим заявив, що уряд РФ направить 57 млрд рублів (938 млн доларів по курсу НБУ) на інфраструктурні об'єкти на півострові. Про це передає РБК.

Повідомляється, що Медведєв підписав документи про будівництво нових і реконструкції діючих інфраструктурних об'єктів в Криму на загальну суму не менше 57 млрд рублів.

"Я підписав доручення щодо видатків бюджету на 2018 рік і на період 2019-2020 років по республіці Крим та по місту Севастополю", - сказав російський прем'єр-міністр. Зокрема, гроші Медведєв пообіцяв направити на будівництво і реконструкцію доріг, об'єктів охорони здоров'я та освіти.

Прем'єр-міністр РФ також пообіцяв виділити кошти на будівництво і реконструкцію каналізації, електрифікацію населених пунктів в Криму, реконструкції "Артеку", зокрема облаштування комплексної системи безпеки.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв сьогодні, 4 серпня, в тимчасово окупованому Криму провів нараду про стан та перспективи розвитку промисловості на півострові.