ua en ru

Медведчуку не пропонували взяти участь у прямому ефірі "Шустер Live", - "Український вибір"

Лідеру Громадського руху "Український вибір" Віктору Медведчуку не надходила пропозиція взяти участь у прямому ефірі ток-шоу "Шустер Live" на телеканалі "Інтер" 26 квітня 2013 р., мова йшла лише про запис ефіру 25 квітня 2013 р. Про це повідомляє прес-служба громадського руху.

"Минулого тижня представники програми "Шустер Live" звернулися до прес-служби руху "Український вибір" з проханням про участь Віктора Медведчука у записі програми, в якій буде обговорюватися тема вибору вектора економічної інтеграції України. Своє прохання записати програму 25 квітня вони аргументували тим, що вона вийде в ефір цілком у запису 3 травня, тому що в святкові дні їм складно буде зібрати в студії політиків та експертів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, представники програми "Шустер Live" звернулися до громадського руху з проханням посприяти в отриманні можливості участі в програмі радника Президента Росії Сергія Глазьєва.

Водночас, Віктору Медведчуку не пропонували взяти участь в ефірі 26 квітня 2013 р. і не поставили до відома, що і в другій частині програми буде йти дискусія з тієї ж теми - вже за відсутності лідера "Українського вибору".

Читайте також: Договір про асоціацію не змінить ситуацію в Україні, поки не буде змінена система державного правління, - Медведчук