ua en ru

Медведчук прокоментував підсумки 2016 року

Медведчук прокоментував підсумки 2016 року Фото: Віктор Медведчук

На його думку, рік став провальним для української влади

2016 рік став вкрай невдалим для України і українців. Таку думку у своєму блозі висловив лідер громадського руху "Український вибір - Право народу" Віктор Медведчук.

"2016 став для представників євроінтеграційної команди ще одним роком провалів і поразок. Обіцяний "безвиз" знову перенесли на невизначений термін. Але головне - стало цілком очевидно: ідеї, зведені політиками в ранг національних (вступ у ЄС і НАТО), не мають ні найменшого шансу бути реалізованими", - заявив політик.

На його думку, результатами проведених владою реформ стали розгул радикалізму і екстремізму, поразки на зовнішньополітичному фронті, стагнація в економіці, згортання демократичних свобод і зубожіння народу.

"Євроінтегратори звикли працювати виключно мовою, вони не в змозі змінити країну на краще, підняти економіку, подолати бідність. Це здатні зробити тільки ми з вами - небайдужі, активні громадяни. Контролюючи владу на всіх рівнях, вимагаючи виконання даних обіцянок, ми зможемо сформувати основи нової політики - політики відповідальності влади перед своїм народом", - підкреслив Медведчук.