ua en ru

Медведчук: політика української влади призвела до погіршення криміногенної обстановки в країні

Політика української влади призвела до погіршення криміногенної обстановки в країні. Таку думку у своєму блозі на сайті громадського руху "Український вибір" висловив лідер руху Віктор Медведчук.

"Україна, безумовно, переживає один із найскладніших етапів у своїй історії. Неадекватність уряду, його антисоціальна політика призводять до катастрофічних результатів, які руйнують основи українського суспільства. Серед найбільш страшних наслідків непрофесійність урядовців і проведеної ними антинародної політики - різке погіршення криміногенної обстановки в країні. Всупереч твердженням про успіхи реформи МВС, у роботі правоохоронних органів немає головного - позитивних результатів у боротьбі з криміналом", - заявив він.

Навіть за офіційною інформацією, додав політик, "масштаби розгулу криміналу в країні за останні два роки збільшилися більш, ніж серйозно".

"В Україні сьогодні панує не тільки злидні, але і кримінальний "беспредел". Адже вже ніхто, крім урядовців, оточених численними кордонами добре озброєної охорони, не може бути спокійний за своє життя і здоров'я", - зазначив Медведчук.

Ще одним фактором соціального неблагополуччя, на думку політика, є рівень смертності в результаті ДТП і проблеми зі здоров'ям у результаті таких подій.

"Як бачимо, Україна щорічно втрачає тисячі людей, що загинули далеко не на фронтах. Втім, при такій кількості загиблих правильніше було б говорити про військові дії українського уряду проти українського народу. І це ми ще не зачепили тему зростання смертності у зв'язку з дорожнечею ліків і розвалом системи охорони здоров'я в країні", - резюмував лідер "Українського вибору".