ua en ru

Медведчук: Гройсман продовжує "антисоціальну" політику Кабміну Яценюка

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман продовжує "антисоціальну" політику Кабміну Арсенія Яценюка. Про це йдеться у блозі лідера "Українського вибору" Віктора Медведчука.

"Прив'язка ціни на газ для населення до «імпортного паритету» призведе до того, що при зміні кон'юнктури на світовому ринку у бік підвищення (а подібна тенденція вже чітко окреслилася) комунальні тарифи будуть неухильно зростати", - заявив він.

Медведчук вважає, що перші кроки Гройсмана на посаді прем'єр-міністра вже зараз свідчать про те, що "він стане гідним продовжувачем антинародної антисоціальної політики уряду Яценюка".

"Враховуючи те, що чергове підвищення цін і тарифів призведе до стрибка інфляції, погіршення соціально-економічної ситуації в країні і в кінцевому підсумку стане причиною повальних неплатежів з боку населення, у нинішнього уряду є всі шанси не тільки повторити сумний досвід Яценюка (як лідера народної недовіри), але і перевершити його. Втім, як ми вже неодноразово могли переконатися, народну довіру і народна підтримка для євроінтеграційної команди не так вже й важливі. Для неї головне ― не образити представників ФПГ і отримати фінансову підтримку лихварів", - додав він.