ua en ru

Медуниця: ніяких розходжень стосовно кандидатів у міністри у фракції "Народний фронт" немає

Медуниця: ніяких розходжень стосовно кандидатів у міністри у фракції "Народний фронт" немає

Ніяких розходжень стосовно кандидатів у міністри від "Народного фронту" немає. Про це заявив народний депутат від "Народного фронту" Олег Медуниця у відповідь на заяви про нібито розбіжності на засіданні фракції "Народний фронт" через посади в уряді.

За його словами, подібні заяви використовуються для того, щоб відволікти увагу від проблем у "переговорах на Банковій".

Медуниця наголосив, що народний депутат, екс-комбат батальйону "Київ-1" Євген Дейдей, якому приписується незгода з деякими кандидатурами, взагалі не виступав на засіданні фракції "Народного фронту".


"Ніяких розходжень стосовно кандидатів у міністри від НФ у нашій фракції немає. Зате на засіданні "Народного фронту" депутати неодноразово висловлювали жаль, що "Блок Петра Порошенка" через запеклі суперечки між різними угрупованнями в цій політичній силі ніяк не оголосить свого рішення стосовно своїх кандидатів на пост керівника нового уряду і його членів", - заявив народний депутат.

Він зазначив, що "Народний фронт" закликає партнерів з БПП припинити "негідні спроби перекласти відповідальність за недоліки і прорахунки у власній роботі на інші політичні сили".

"Народний фронт" чекає, що БПП якнайшвидше оприлюднить свої кадрові пропозиції і цим надасть вирішальний імпульс врегулюванню політичної кризи в Україні", - резюмував Олег Медуниця.