ua en ru

Мріяти і стати щасливішими: як Gold.ua змінює життя своїх клієнтів

Мріяти і стати щасливішими: як Gold.ua змінює життя своїх клієнтів

Блискучі діаманти, загадкові смарагди, витончений перли, пристрасні рубіни, майстерно вправленные ювелірами в дорогоцінні метали, в усі часи хвилювали жінок будь-якого віку. Навіть найбільш прагматична, приземлена і далека від колекціонування коштовностей дівчина не може байдуже відвернутися від вітрини з блискучими кільцями, сережками, кольє і брошками.

Сьогодні для того, щоб помилуватися шедеврами ювелірного мистецтва і вибрати прикраси для різних випадків (заручин, одруження, хрестин, річниці весілля, 8 березня або Дня закоханих), зовсім не обов'язково їздити по всьому місту, вивчаючи асортимент магазинів і бутиків.

Роками перевірений ювелірний магазин Gold.ua пропонує величезний асортимент ювелірний виробів, подарунків і стильних аксесуарів.

За довгі роки роботи з клієнтами (міжнародний магазин ювелірних прикрас радує покупців вже більше 20 років, понад 8 – в Україні!) Gold.ua зібрав справжній багатотисячний клуб за інтересами. Це співтовариство любителів якісних, витончених виробів з дорогоцінних каменів і металів.

Одна з головних "фішок" роботи – абсолютна довіра між клієнтами і онлайн-магазином. І це не порожні слова, колектив інтернет-супермаркету доклав чимало зусиль, щоб завоювати таке "залізобетонне" довіра покупців. Адже покупка ювелірних виробів в Києві (зрозуміло, в інших магазинах) – це завжди певна частка ризику. Але тільки не з Gold.ua! Звертаючись в цей магазин ювелірних виробів, ви гарантовано отримаєте:

- ціни на 30-70% нижче, ніж в "оффлайн" магазинах

- бездоганну репутацію Gold.ua як продавця на ринку "ювелірки"

- довічну гарантію на придбані вироби і сертифікати якості

- постійно діючі привабливі знижки та акції

- накопичувальні бонуси (у реальних гривнях!) які можна витрачати на наступні покупки

- безкоштовну доставку замовлень вартістю від 1500 грн

- можливість повернути або обміняти на відповідне прикраса, яке не підійшло за якими-небудь параметрами Це просто незамінна опція для таких випадків, як підбір колечка, наприклад, для заручин. Ризик того, що майбутня наречена образиться з-за неправильного розміру прикраси, зводиться до мінімуму!

Також кожен клієнт Gold.ua отримує унікальну можливість вибрати з безпрецедентно величезного асортименту прикрас, годинників, стильних сувенірів.

У каталозі є абсолютно все. Від демократичних і лаконічних по дизайну срібних хрестиків (такі оптимально підійдуть для такого випадку, як хрестини малюка), до справжніх шедеврів високого ювелірного мистецтва, обсипаних діамантами рідкісних відтінків і бездоганною огранювання.

А ще з Gold.ua ідеально мріяти! Розглядати фото і відео виблискуючих кольє, сережок і перснів. Уявляти, як коханий підносить цю красу на річницю весілля (заручини, ювілей, іменини чи просто у звичайний сонячний понеділок!), а навколишні завмирають в захваті, побачивши подарунок на вас.