ua en ru

МНС РФ: У катастрофі літака Ан-12 в Магаданській обл. ніхто не вижив

В оперативному штабі МНС РФ вважають, що при катастрофі літака Ан-12 компанії "Авіс-Амур" в Магаданській області нікому з людей, які знаходилися на борту, вижити не вдалося.
В даний час до місця аварії стягуються представники оперативних служб, а також слідчі, яким належить з'ясувати причину і винних у трагедії.
Нагадаємо, в Магаданській області з екранів радарів зник вантажний літак Ан-12. Раніше аеропорт м. Магадана готувався до аварійної посадки вантажного літака, в аеропорт були направлені представники екстрених служб. Літак виявлений в 200 км від селища Омсукчан.
Транспортний літак Ан-12, що належить ТОВ "Авіакомпанія "Авіс-Амур", вилетів з Магадана в с. Кепервеєм (Чукотський автономний округ). За попередніми даними, на борту літака знаходилися дев'ять членів екіпажу та двоє супроводжуючих, а також 17,5 т вантажу.
За фактом аварії літака було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.263 КК РФ (порушення правил безпеки руху та експлуатації залізничного, повітряного або водного транспорту). Далекосхідна транспортна прокуратура почала перевірку виконання законодавства у сфері забезпечення безпеки польотів ТОВ "Авіакомпанія "Авіс-Амур" (м. Хабаровськ).